Centrale verwarming

Centrale verwarming

Wanneer uw cv-ketel, boiler en/of geiser aan vervanging toe is, bent u bij ons aan het juiste adres. Als Nefit-dealer bieden wij een grote variatie aan cv-toestellen in een prijs/kwaliteitsverhouding waar wij als installateur volledig achter staan.

Graag helpen wij u bij het kiezen van het juiste toestel.

Mocht uw voorkeur echter uitgaan naar een ander merk, kunnen wij ook deze leveren en aansluiten volgens de daarvoor geldende veiligheidsvoorschriften.

Gas is nu eenmaal een makkelijk ontvlambaar product en de leidingen die door het huis lopen moeten 100% betrouwbaar zijn. Niet alleen de aansluitingen maar zeker ook de manier hoe de leidingen door het huis lopen is erg belangrijk.

De c.v. ketel waar het gas nodig is vormt meestal het eindpunt van de leiding, een goede en nauwkeurige aansluiting is zeer belangrijk.

Wij hebben de modernste apparatuur om te controleren of de installatie op een goede manier werkt, zo meten we of er koolmonoxide vrijkomt.

Lucht toe- en afvoer moeten op een goede manier geregeld zijn. Tevens bestaat er de mogelijkheid om uw gasinstallatie op lekkages te laten controleren.

Onderhoud en reparatie

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, heeft ook een moderne installatie onderhoud nodig. Het verhoogt de veiligheid, energiezuinigheid en levensduur van uw toestel. U betaalt bij ons per onderhoudsbeurt. Wij hanteren geen ingewikkelde constructies met maandelijkse termijnen en/of kortingen bij vervangen van onderdelen etc.

Wanneer uw toestel bij ons in onderhoud is, kunt u ook gebruik maken van onze 24-uurs servicedienst.

Naast Nefit, bieden wij ook service en onderhoud van: Agpo, Atag, AWB, Daalderop , Intergas, Radson, Remeha en Vaillant.

Zonneboilers

Nefit SolarLine is een zonneboilersysteem dat perfect is afgestemd op het Nederlandse klimaat. De zonneboiler neemt ook bij bewolking en vrieskou optimaal warmte op.

Naast de hoogste opbrengst hebben onze zonneboilers een scherpe prijs. Nergens krijgt u méér gratis zonne-energie voor uw geld. Wij leveren veel verschillende complete maatwerkpakketten voor duurzaam warmte- en warmwatercomfort.