Waterinstallaties

Waterinstallaties

Drinkwater wordt geleverd door het waterleidingbedrijf tot aan de watermeter.

De verantwoording van het leidingtraject achter de watermeter is voor de eigenaar van het pand.

Het waterleidingtraject dient te zijn geïnstalleerd volgens de VEWIN werkbladen om er voor te zorgen dat het drinkwater geen schade toebrengt aan de volksgezondheid bijvoorbeeld om legionella te voorkomen.

Om er zeker van te zijn dat uw drinkwaterinstallatie deskundig wordt aangelegd is het verstandig een erkend watertechnisch installateur in te schakelen voor het uitvoeren van deze werkzaamheden. Wij beschikken over deze erkenning.

Vanaf 2007 is het voor consumenten en zakelijke afnemers, lastig om een vakbekwame installateur te onderscheiden van een beunhaas. Met een erkenning van de SEI laten wij zien dat bij ons de juiste kennis aanwezig is om installatiewerk uit te voeren.

Met name voor het installatiewerk in de bestaande bouw heeft de SEI-erkenning een duidelijke, toegevoegde waarde voor het installatiebedrijf. Wij laten onze klanten zien dat wij ervaring hebben met het werk, dat wij adequaat opgeleide mensen in dienst hebben en dat onze kwaliteit met enige regelmaat wordt gecontroleerd.

Sanitair

Een geheel nieuwe badkamer of toilet, of gedeeltelijk renoveren/moderniseren? Sanitair is er in vele vormen en maatvoeringen: van standaard tot design.

Wij beschikken over voldoende productkennis en praktijkervaring om met een voorstel op maat te komen.