Onderhoud CV-ketels

Wij zijn Nefit dealer

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, heeft ook een moderne installatie onderhoud nodig.

Het verhoogt de veiligheid, energiezuinigheid en levensduur van uw toestel. U betaalt bij ons per onderhoudsbeurt. Wij hanteren geen ingewikkelde constructies met maandelijkse termijnen en/of kortingen bij vervangen van onderdelen etc.

Wanneer uw toestel bij ons in onderhoud is, kunt u ook gebruik maken van onze 24-uurs servicedienst. Naast Nefit, bieden wij ook service en onderhoud van: Intergas en  Remeha.

Wanneer uw cv-ketel, boiler en/of geiser aan vervanging toe is, bent u bij ons aan het juiste adres. Als Nefit-dealer bieden wij een grote variatie aan cv-toestellen in een prijs/kwaliteitsverhouding waar wij als installateur volledig achter staan.


Graag helpen wij u bij het kiezen van het juiste toestel. Mocht uw voorkeur echter uitgaan naar Intergas,  kunnen wij ook deze leveren en aansluiten volgens de daarvoor geldende veiligheidsvoorschriften.

De Gasketel wet treedt 1 april 2023 in werking

Dit houdt in dat iedereen die zonder CO-certificaat aan gasverbrandingsinstallaties werkt in overtreding is vanaf die datum. De gasketelwet is in het leven geroepen om het aantal ongevallen met koolmonoxide terug te dringen. Een groot deel van deze ongevallen ontstaat door niet juist handelen door installateurs. Daarom is het voor medewerkers verplicht om een Bewijs van Vakmanschap te hebben en voor bedrijven om een BRL 6000-25 of BRL k25000 certificering te hebben. Bij Installatiebedrijf Traa hebben alle medewerkers het examen met goed gevolg doorlopen en zijn geslaagd voor:

  • installeren van nieuwe installaties 
  • reparaties aan nieuwe installaties
  • onderhoud aan bestaande installaties
  • inbedrijfstellen en vrijgeven voor gebruik van toestellen

op de bovenstaande punten

Voor de certificering zijn wij aangesloten bij C0-Keur.nl

© 2021 Ontwikkeling | VGWdesign